Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

JuntsxCat Tiana escull per unanimitat a Mateu Hernàndez com a candidat a les municipals

El grup municipal del PDeCAT-DC obre una nova etapa i es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig sota un nom nou, Junts per Catalunya Tiana.

El primer pas d’aquesta nova agrupació era escollir un cap de llista. Així doncs, el passat dijous 31 de gener es van reunir en assemblea per escollir-lo. Per unanimitat, va guanyar el nom de Mateu Hernández.

En Mateu Hernández porta 34 anys vivint a Tiana. Tot i que va néixer al poble de Termens, a la Noguera, va marxar als 15 anys. Des de llavors ha estat vivint a Montcada, Montgat i, finalment, Tiana:

 

Hernández mai s’ha dedicat a la política, sempre s’ha centrat en el seu negoci al sector de la construcció. Però ara, 3 motius l’han animat a fer el pas endavant i presentar-se com a cap de llista de JuntsxCat Tiana:

 

El seu lligam amb l’ANC Tiana és el que ha fet que des de Junts per Catalunya Tiana es fixin amb ell. Olga Rué, actual portaveu del PDeCAT-DC a l’Ajuntament, explica que, després de la seva decisió de no repetir com a cap de llista, van voler trobar el proper líder dins d’aquesta entitat independentista:

 

Un líder, per tant, que fos independentista i, alhora, també independent del partit, per tal de poder fer una llista més transversal, més enllà del PDeCAT, explica Rué:

 

Olga Rué explica que la tendència dins del partit a nivell municipal és presentar-se sobre aquesta nova fórmula:

 

Així doncs, la candidatura de Mateu Hernández seguirà, en el fons, unes idees similars de poble que ja tenia el PDeCAT-DC; actualitzant-les segons les necessitats actuals i posar més èmfasi en la causa nacional:

 

Hernández explica que la seva campanya serà neta i amb la visió que tots els candidats són companys de feina que volen el millor pel poble:

 

En Mateu Hernández i l’Olga Rué expliquen quins són els punts forts del candidat de Junts per Catalunya Tiana:

 

Encara no hi ha data fixada per la presentació pública d’en Mateu Hernández, però estan treballant en la seva candidatura.