Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Km.0 es presentarà a les eleccions com una agrupació d’electors

Km.0 anuncia que es presentarà a les eleccions municipals com una agrupació d’electors, sense estar vinculats a un partit polític. Seran un grup de ciutadans associats que formaran una candidatura pels comicis del 24 de maig. Aquesta és una de les decisions que han pres després d’haver constituït l’assemblea formalment. Ho ha explicat un dels seus membres, Isaac Salvatierra.

 

El full de ruta de Km.0

Per presentar-se a les eleccions com una agrupació d’electors, tal i com marca la llei, necessiten la signatura de 100 tianencs. Unes firmes que hauran de recollir entre el 31 de març i el 20 d’abril. Aquesta és una de les parts del “full de ruta” de Km.0.

Els passos que queden per fer van lligats a les “jornades de treball participatives” que aniran celebrant. En aquestes trobades pretenen anar “seduint a més persones”. Amb la “pluja d’idees” dels participants acabaran de decidir el programa electoral, la llista de la candidatura i el nom amb el qual es presentaran. La primera de les quatre jornades ja s’ha celebrat.

 

El programa que defensarà Km.0

Salvatierra ja ha avançat que aquesta agrupació d’electors apostarà per la “transparència absoluta” de l’Ajuntament i la “participació ciutadana”. Escoltar els ciutadans en temes com l’educació i la cultura “és la base del nostre model de poble”, ha explicat. Tot i que asseguren que volen treballar per Tiana, aquesta candidatura té una ideologia sobiranista i defensa el dret a decidir. El manifest de Km.0 demana “una Tiana que participi del procés que està fent el país cap a la plena sobirania”.