Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La bèstia dels diables: protagonista de la Festa Major Petita

La Festa Major Petita de Tiana arriba amb novetats pels propers 13, 14 i 15 de juny. Al programa de Sant Antoni d’aquest 2014, apareixen dues activitats noves. Si durant la Festa Major de Setembre vam poder veure passejar la bèstia dels Diables, ha arribat el moment de presentar-la al poble com cal. Diumenge, al matí, la colla en farà el seu bateig. En aquell moment descobrirem el seu nom i la seva història, que arriben després d’un treball entre els diables, les escoles i el Consell d’Infants. Un pas important per a la colla i per a la pròpia figura. Ho ha explicat el cap de colla, Miguel Àngel Martínez.

 

A més, com que també és dia de sardanes, els Amics de la Sardana han preparat especialment per a l’ocasió la “Sardafoc Tiana”, que ambientarà aquest bateig. Aquest mateix dia, entre sardana i sardana, tothom qui ho vulgui podrà portar i tastar les truites dels veïns.

 

P1030761

 

Una altra de les novetats del programa arriba dissabte al migdia, de la mà dels músics de Bandabòlit. El grup organitza “La Pastoral”, una passejada a l’aire lliure que acabarà amb pícnic i que, evidentment, estarà acompanyada, en tot moment, d’un bon ritme. Això sí: cadascú haurà de portar el seu menjar.

 

La Mongetada obre la Festa Major Petita

La Festa Major Petita comença abans d’hora, però. Aquest diumenge al migdia tots els que s’animin podran atipar-se a la Mongetada popular que organitza la Colla de Diables Trempera Nostramo. A més, a les 11h del matí es podrà anar fent gana amb les activitats medievals.