Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Bianca i la Míriam inauguren taller al carrer del Sol

Nova vida per l’antiga fàbrica de cortines del carrer del Sol: aquest migdia, dues artesanes tianenques, la Míriam Pons i la Bianca Batlle, hi han obert les portes del que serà el seu taller compartit.

IMG_3538

Al bell mig del poble, el local serà el nou espai de creació de totes dues artistes. D’una banda, el disseny de roba independent i molt personal de la Míriam, que fa anys que va constituir el segell La Gata Maula D’altra banda, la pintura, dibuix, aquarel.la i il.lustració de la Bianca Batlle

Per la Míriam, una de les grans virtuts del nou espai és l’amplitud que té. Buscaven un local com aquest des de feia temps i, de fet, havien començat la recerca a Montgat:

 

El fet que el passat del nou taller també estigui relacionat amb el tèxtil té molt d’encant, creu la Míriam:

 

Totes dues es van posar ràpidament d’acord pel que fa a l’espai que necessitava cadascuna, des del primer cop d’ull a l’antiga fàbrica: la Bianca pintarà, dibuixarà i farà escultura al pis de baix, encarat al sud, on la llum natural és molt abundant tot el dia.

La Míriam dissenyarà la seva roba al pis de dalt, un espai diàfan que li permet tenir l’amplitud que fins ara no tenia per encabir-hi teles, peces de roba i màquines. Tot plegat ho explica la Bianca:

 

Els propietaris de l’antiga fàbrica, assegura la Bianca, estan contents per la rehabilitació  de l’espai, que portava força mesos en lloguer:

 

La Míriam i la Bianca tenen previst obrir les portes del taller al poble un parell de vegades l’any: “anirem fent-hi cosetes” asseguren.

De moment, la inauguració ha estat ben generosa amb tothom qui s’hi ha acostat: vermut, pica-pica, paella i la bona música d’en Lluc Navarro.