Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Biblioteca Can Baratau col·laborarà amb La Marató de TV3 venent llibres de 2a mà

La Biblioteca Can Baratau participa, des d’avui, a La Marató de TV3 de l’any 2015. Ho farà venent llibres de segona mà o obres que es tenen duplicades a la Biblioteca. És una iniciativa que ha estat acollida i que compartirà la xarxa de biblioteques del Maresme.

IMG_4350

La Local ha parlat amb en Daniel Ramos, treballador de Can Baratau, i ens ha dit que ja fa 3 anys que es duu a terme aquesta iniciativa a Tiana, poble que ha estat un dels primers en fer la proposta.

 

IMG_4352

Ja fa dies que tianencs s’apropen a la casa dels llibres del poble per oferir exemplars de segona mà. La Biblioteca, però, fa un petit test de qualitat a aquests llibres ja que, per revendre’ls, han d’estar en unes condicions mínimes. Ens ho ha explicat en Daniel.

 

Són llibres, però, sense preus fixats. El valor el decidiran els usuaris que els comprin i, els beneficis, aniran destinats a La Marató d’enguany. La campanya funcionarà fins el dia 12 de desembre i, des de la Biblioteca, animen a col·laborar-hi amb una donació voluntària.

 

IMG_4351

Com s’ha anunciat, recaptarà recursos per la investigació de la diabetis i l’obesitat, dues de les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.