Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La biblioteca s’omple de Surf Art

Una exposició de  surf art ha arribat a la biblioteca de Can Baratau. El surf art es tracta de l’art relacionat amb el surf. L’autora dels quadres és Anna Araus. Ella mateixa explica què hi apareix a la seva obra:

 

Apart de pintar sobre surf, Araus el practica habitualment. Porta 8 anys fent surf per les costes catalanes, com ara el Maresme o Sitges. L’altra passió de la barcelonina és la pintura. Des de ben petita ja li agradava pintar i dibuixar. Va estudiar disseny gràfic i il·lustració. Més tard enfocà la seva temàtica cap al surf.

Colorista, naïf i suau. Així defineix el seu estil:

 

 

Tot i que l’art naïf, caracteritzat pels colors vius, el detallisme i la ingenuïtat, recorda a l’art infantil o el que és enfocat cap als més petits, la pintora explica que la seva obra també està pensada per adults. Segons ella, “al ser naïf, als nens els hi pot entrar millor o de manera més fàcil”. Tot i això, creu que l’obra pot agradar a qualsevol persona.

Pel que fa al seu quadre preferit de l’exposició, Araus es decanta cap a un que és una platja ple de nois i noies amb taules de surf que s’acosten a la platja. Alguns d’ells ja són dins l’aigua. Es tracta d’un quadre viu i ple de color. Un altre dels seus preferits és un quadre més petit on es poden veure ple de taules amuntegades. Igual que en el cas anterior, es tracta d’un quadre on destaquen uns dels principals protagonistes de l’obra: els colors.

L’exposició es podrà veure fins a finals de juny.