Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La cervesa artesana Kusfollin 155 es podrà degustar al Tast

Aquest Tast Tiana serà el moment de la seva presentació en societat a Tiana: arriba la cervesa Kusfollin 155. Artesanal i molt tianenca, serà la protagonista d’un dels estands de la fira gastronòmica de Tiana, que comença aquest divendres.

La Kusfollin 155 és una cervesa tipus “indian pale male”, més maltosa, amb més llúpol i amb una graduació més alta. En Ferran Gost, un dels seus creadors, creu que els ha quedat “molt equilibrada”:

 

El nom de la nova cervesa, evidentment, va néixer a la llum de l’actualitat política catalana que vivia el país la tardor passada. Ho explica en Ferran:

 

Curiosament, el dia que en Ferran i en Roger Cisa, el seu soci, van començar a elaborar la “Kusfollin 155” va ser el 25 de març, un dia clau dins la història recent del país:

 

En Ferran Gost, il.lustrador, és també l’autor del logo de l’etiqueta de la nova cervesa tianenca:

A Tiana, la “Kusfollin 155” es pot trobar al Casal, a l’Espai Ecològic, al Revolt i al bar d’en Toni Margalef, a l’Antic Camp de Futbol.

Fa 2 anys “Kusfollin” va irrompre amb personalitat al panorama de les cerveses artesanals catalanes. Va ser una de les begudes més demanades al Tast Tiana i les vendes van a molt bon ritme. Tant aquesta com la seva cosina germana, la Kusfollin 155, es podran degustar al Tast Tiana.