Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La cobla Marinada estrena el Festival d’Estiu de Cobles i Compositors

El Festival d’Estiu de Cobles i Compositors comença aquest dimecres 4 de juliol. A partir de dos quarts de deu del vespre, cada dimecres de juliol el Parc de l’Antic Camp de Futbol acollirà aquesta cita que ja va per la seva setzena edició.

La Leles, organitzadora del festival i representant de l’Agrupació d’Amics de la Sardana de Tiana, defineix aquest festival com a quelcom molt més que una audició de sardanes:

 

Això, tal com explica la Leles, fa que es pugui apreciar molt millor la obra de cadascun dels compositors:

 

Conegut anteriorment com a sardanes a la fresca, es va canviar el nom per adequar-ho a la importància que tenien aquestes audicions. La cobla encarregada d’obrir el festival aquest dimecres 4 de juliol serà una de les clàssiques d’aquest certamen, la cobla Marinada:

 

Les pròximes cites seran el dimecres 11 de juliol, amb la cobla Montgrins interpretant temes del compositor Sigfrid Galbay; el dimecres 18 de juliol, amb la cobla Contemporània interpretant peces del compositor Jeroni Velasco; i el dimecres 25 de juliol, amb la cobla Mil·lenària tocant temes del compositor Frédéric Guisset.