Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La coral “Veus de La Virreina” ha gravat el seu primer CD

Fa dos anys que l’afecció al cant d’un grup de veïns i veïnes de La Virreina va cristalitzar en la creació de la coral “Veus de La Virreina”. Ho fan tan bé i el cant coral els motiva tant que acaben de gravar i editar el seu primer CD. Són 23 persones de totes les edats. Tots menys una, que ve d’Alella, són veïns i veïnes d’aquest barri tan especial de Tiana.

Una de les ànimes de tot plegat és la Glòria Miquel, que hi aporta la seva experiència al Conservatori de Badalona i a l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar.

 

El passat 18 de juliol, el CD es va presentar oficialment amb una cantada a La Virreina, que és a punt de començar la seva festa major. Els integrants de la coral ho van anomenar Pòrtic musical de la festa.

Un altre pes pesant del projecte és en Quim Palet, que hi ha aportat el seu saber tècnic a les sessions de gravació.

 

El CD s’ha gravat durant diversos divendres, aquesta primavera, al local de l’associació de Veïns de La Virreina. Cada cançó, a més, està orquestrada. I és que hi ha moltes hores de feina voluntària i molta il.lusió darrera d’aquest treball de Veus de La Virreina. La Montse Sabater és una de les cantaires del cor. Assegura que ha millorat la seva tècnica de cant gràcies a la Glòria Miquel:

 

Les Veus de la Virreina no s’aturen. Els propers reptes, expliquen, són gravar un altre CD d’havaneres aquest setembre. Abans, però, el mateix mes expliquen que els agradaria molt poder presentar el CD a la festa major de Tiana.