Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Coral recupera la seva història

Concert de l'any 1983
Concert de l’any 1983

L’any 1983 es va celebrar el primer concert de la coral infantil de Tiana. Aquesta és també la primera imatge de l’exposició “30 aniversari Coral Infantil”. Un repàs per la història d’aquesta entitat a través de fotografies, algun instrument i, fins i tot, la partitura de l’emblemàtica cançó “Som el cor infantil de Tiana”.

"Som el cor infantil de Tiana"
“Som el cor infantil de Tiana”

La Coral Infantil es va fundar oficialment l’any 1984. Els anys més forts van ser aquells, fins a finals dels 90. Després d’una “caiguda”, segons el seu actual president, en l’actualitat s’ha recuperat. Ara amb una quarantena de nens i nenes. Així ho ha explicat Eduard Montaño.

 

exposició 30 anys aniversari coral infantil coro (3)

L’exposició és una de les celebracions que la Coral fa per aquests 30 anys. Hi podem trobar també el dibuix que l’artista local Àlvar Suñol els ha dedicat. El pintor mostra com els petits cantants construeixen la cultura del poble.

 

Inauguració de l'exposició. Dissabte 15 de novembre
Inauguració de l’exposició. Dissabte 15 de novembre

Tot això es troba a la sala d’exposicions del Casal i es pot visitar fins dissabte 22 de novembre. No és l’únic que han fet. Durant aquests últims mesos han gravat un disc i estan treballant en un llibre que n’expliqui l’evolució.

 

Un concert per recuperar el cor infantil de Tiana

Un dels esdeveniments més importants que farà la Coral Infantil aquest any és el concert “30è aniversari”.

 

A la Sala Albéniz es trobaran els fundadors del cor, exdirectors i cantants de diferents èpoques. Molts d’ells pujaran, de nou, damunt l’escenari. A més, tal i com confirma el seu actual president, és la oportunitat per recuperar el blues “Som el cor infantil de Tiana”. Tot això aquest dissabte 22 de novembre.