Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Nou acte de suport als encausats de Can Vies, aquest divendres i organitzat per la CUP

Aquest divendres a les 19h a la Casa de la Punxa de Tiana es farà la projecció d’un documental sobre Can Vies, el mític local okupat del barri de Sants de Barcelona. L’activitat està emmarcada en una jornada que organitza la CUP de Tiana per donar suport a la plataforma Franz-Adrià Absolució, els joves encausats pels aldarulls posteriors al desallotjament d’aquell centre el maig del 2014.

El documental que es projectarà explica com era l’activitat social que es feia a Can Vies. El presentarà la seva realitzadora, Mar Valldeoriola, que és també l’autora del documental sobre Arcadi Oliveres. Ho explica el regidor de la CUP a Tiana, Àlex Rosa:

 

Aquesta projecció donarà pas al col·loqui on també participaran els encausats Franz i l’Adrià, així com els seus familiars: pares i mares que han explicat a molts llocs de Catalunya com ha estat viure aquesta situació des del punt de vista dels familiars:

 

Alguns dels judicis no han ni començat, mentre que altres estan en marxa, com el de Franz Estartús. Per això encara s’ha de seguir “treballant”, afirma Àlex Rosa:

 

Aquest no és el primer acte que es fa de suport al tianenc Franz Estartús: el passat mes de febrer es va organitzar una botifarrada al parc de l’Antic Ca,mp de Futbol, també en suport tant a ell com a l’Adrià.