Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Festa Major de Sant Antoni deixa de ser petita

Segona part del programa especial:

 

La tercera jornada del Tast Tiana ha comptat amb una assistència semblant a la dels altres dies, tot i que la pluja ha amenaçat a primera hora de la tarda. Les activitats de la Festa Major Petita d’aquest diumenge també han estat un èxit. La bèstia ja té nom, Draga, i els veïns han pogut ballar al ritme de la Sardafoc i  de cançons conegudes en format sardana a càrrec del grup Cobla Contemporània.

Una de les membres dels diables de Tiana, Gemma Arrabal, ha destacat que l’acte s’ha desenvolupat sense cap problema. Segons ella, “la imaginació dels nens és genial” i, per això, no podrien estar més contents amb el nom i la història de la bèstia.

L’alcaldessa també s’ha mostrat molt satisfeta amb l’acollida que han tingut aquest any les activitats de la Festa Major Petita. Ha destacat que les sinergies entre aquest esdeveniment i el Tast Tiana els hi ha fet guanyar més força i que hauria de deixar de dir-se Festa Major Petita per començar a conèixer-se com Festa Major de Sant Antoni.

Pel que fa a les paradetes, el propietari de l’Avi Mingo, Jaume Parodi, ha assegurat que el seu plat amb més èxit aquest any ha estat la torrada amb escalivada i ha recordat que ells cada any intenten renovar els plats per no caure en la repetició.

D’altra banda, el propietari de Can Roca, Jordi Sicras, ha destacat els beneficis del sauló de la comarca. La sommelier Rosa Vila ja va comentar el dissabte que aquest tipus de terra li donava un gust especial al vi i, en aquest cas, el restaurador ha afirmat que gràcies a les característiques del terreny “els pèsols són el caviar del Maresme”.

El sommelier Victor Quintillà, distingit en la Guia Michelin 2013 d’Espanya i Portugal amb un estrella Michelin, també s’ha apropat avui al Tast per fer una xerrada a la Llar de Persones Grans.

A més, aquest diumenge la paradeta de Ràdio Tiana ha rebut la visita d’un personatge destacat al món de l’esport: Ricky Cardús. El pilot ha quedat en setena posició al Gran Premi de Catalunya celebrat aquest cap de setmana al circuit de Montmeló. Cardús ha explicat que aquest ha estat el seu millor resultat fins ara i que està content d’haver-ho aconseguit a prop de casa. També ha assegurat que com a Tiana no es viu enlloc.