Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Fira de Nadal de l’ACIST omple la Plaça de la Vila

L’Arbre de Nadal brillant al mig de la Plaça de la Vila. Als seus peus, un enorme tió ben tapat i preparat perquè li donin cops ben forts els nens i nenes tianencs. I, pel voltant, paradetes dels comerços de Tiana on hi trobem de tot. Rere les parades, rucs catalans a punt de ser descoberts pels més petits.

Aquest és l’ambient que es respirava dissabte a la tarda al bell mig del poble. Embotits i formatges, productes de pastisseria, botigues de roba i de casa… Tot això és el s’han pogut trobar els que han passejat per la Fira de Nadal.

IMG_0580

Un esdeveniment tianenc que, un any més, arriba després de l’Encesa de l’Arbre. Una Fira ideal per donar a conèixer el comerç local i potenciar-lo ara que vénen festes. La Local ha parlat amb alguns dels comerciants per saber com viuen aquest cap de setmana on s’entreguen als clients.

Hem parlat amb la Georgina Aixalà, del forn Ca l’Aixelà, i amb la propietària de la botiga de roba infantil Petit Món, la Magda Carreras. Ens han explicat que dissabte al matí hi ha hagut menys gent que l’any passat però que han tingut bones vendes:

 

Creuen que és una oportunitat perfecta per “fer contactes” i “donar-se a conèixer” al poble. Cada any, expliquen, els descobreix algú que no sabia que existien.

 

IMG_0576

També hem volgut saber què pensen els tianencs de la Fira. Tothom coincideix que és una exel·lent idea, que apropa la gent del poble als comerços més petits. D’altres destaquen, també, l’encert amb “la tradició del tió”, una experiència que “dinamitzen els joves del poble”  de la qual l’èxit “es nota en les cares dels més petits”.

 

IMG_0581

D’altres, també contents amb la Fira, atribueixen la poca gent de la primera hora del dissabte a la tarda al partit que va disputar el Barça.

 

IMG_4849

La Fira de Nadal, organitzada per l’ACIST (Associació de Comerciants i Serveis de Tiana), ha estat oberta dissabte de les 10h a les 22h, i diumenge de les 11h fins les 20h.