Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Fira de segona mà acull la presentació de la Biblioteca de les Coses

Aquest diumenge 26 de novembre ha tingut lloc la presentació de la Biblioteca de les Coses aprofitant el context de la Fira de segona mà, que enguany ha comptat amb 65 parades, 15 més que l’any passat.

La presentació va anar a càrrec de la Fundació Rezero i la Cooperativa Nusos, que són les que han fet la posada en marxa de la biblioteca, el grup motor conformat per voluntaris, i l’alcalde.

Segons expliquen des de la regidoria de Medi Ambient, la Biblioteca de les Coses ja entrarà en funcionament al llarg d’aquesta setmana. Es tracta d’un espai de préstec temporal d’objectes d’ús domèstic, situat a la deixalleria municipal, basat en el consum compartit d’objectes com, per exemple, estris de bricolatge i jardineria, oci i aventura, neteja i llar o d’oficina.

La Biblioteca de les Coses també vol ser un espai social on fer tallers i activitats per empoderar a les persones en la reparació i reutilització i el consum responsable i sostenible.

A banda de les parades, la fira també va comptar amb el Quiosc de la prevenció de residus i es van dur a terme dos tallers, un de fer motxilles a partir de samarretes velles i un altre de decoració nadalenca aprofitant oueres.