Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La igualtat a tots els centres educatius

Les activitats sobre igualtat arriben a tots els centres educatius del poble. Aquestes ja s’han consolidat a l’Institut, amb el concurs de vídeos o relats per unes relacions en igualtat, o a l’Escola Bressol, amb els contes. Ara és el moment de les escoles de primària. La regidoria d’educació i igualtat ja prepara activitats per aquest curs i assegura haver rebut una bona resposta per part dels centres. El regidor d’educació considera que s’han “completat tots els períodes d’educació” i que, d’aquesta manera, es pot aconseguir un poble millor.

 

Durant aquest mes de març Lola Anglada i Tiziana participaran en aquest tipus d’activitats. Una d’aquestes serà un taller en el qual l’alumnat haurà de representar contes clàssics com “La Ventafocs” o la “Blancaneus”. Això sí, l’única condició serà que els personatges femenins passin a ser masculins i a l’intervés.

 

“Els nens no són tontos, són petits”

Aquest dimecres ha estat el torn dels més menuts del poble. L’ “Elefanteta Rosa” ha aparegut a l’Escola Bressol en forma de conte. I és que la millor manera d’aprendre és aquesta, tal i com explica la directora del centre Teresa París.

 

Imagen 015

L’encarregada d’explicar la història de l’ “Elefanteta” ha estat la pedagoga Núria Cruz. Aquesta contacontes té molt clar que els alumnes de l’Escola Bressol han captat el missatge.

 

Els alumnes dels centres de Tiana no són els únics que poden participar d’aquest tipus d’activitats. Els contes per a la igualtat també s’expliquen des de la Biblioteca Can Baratau. El proper dissabte 21 de març serà el torn de “Contes de cap per avall”, amb Glòria Arrufat.

 

Consulta la notícia “L’agenda s’omple d’igualtat”: clica aquí