Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La iniciativa “Mascaretes solidàries” fa una crida per aconseguir goma elàstica

L’alerta sanitària pel coronavirus ha fet aflorar molts grups de voluntaris que elaboren mascaretes i material sanitari. Tiana no és l’excepció. Després de la crida que la Carme Nicolás va fer per les xarxes socials, es va crear una xarxa veïnal juntament amb gent de Montgat per cosir mascaretes i aportar material per confeccionar-les. Ara com ara, ja s’han aconseguit entregar més de 1500 a diferents centres sanitaris.

La seva activitat, però, no s’atura. Per continuar elaborant mascaretes, necessiten aconseguir més goma elàstica. Qualsevol persona que vulgui aportar aquest material es pot posar en contacte amb la Carme a través del seu Facebook.

Aquesta és una de les diverses iniciatives solidàries que han sorgit a Tiana durant l’estat d’alarma. Per exemple, des de l’Ajuntament també s’ha creat una xarxa de voluntariat per ajudar a la gent gran i les persones vulnerables a fer la compra i ocupar-se dels encàrrecs. Aquest cap de setmana han fet una crida per aconseguir més voluntaris. Els interessats poden trucar al 93 465 75 25.