Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La jornada electoral es viurà a Ràdio Tiana amb tres programes especials

Aquest 24 de maig, Ràdio Tiana emetrà tres programes especials perquè aquells que vulguin seguir tota la jornada electoral puguin conèixer de manera instantània quina és la informació important que va sorgint durant el dia.

La primera emissió començarà a les 9:00h del matí i se centrarà en l’ambient dels col·legis electorals tot just després d’obrir-se. Durant aquest programa, les diferents corresponsals de l’emissora municipal seguiran en directe les votacions dels sis candidats a l’alcaldia des de la Biblioteca Can Baratau, la Catequística Parroquial i el Centre Cívic l’Escorxador.

El programa del migdia, que comença a les 14:00h, recollirà les primeres dades de participació. A més, des del col·legis electorals, la ràdio repassarà com s’han desenvolupat les primeres hores de la jornada.

Finalment, a partir de les 20:00h, els tianencs podran seguir el tancament de les meses i descobrir minut a minut quines són les dades de participació i els resultats electorals definitius d’aquest 2015. Després de conèixer com s’han repartit les votacions, les corresponsals parlaran amb els alcaldables des de les seves seus electorals per conèixer què n’opinen al respecte. Aquesta última edició es tornarà a emetre a les 00:00h, a les 9:00h i a les 13:00h del dia següent.

Durant les emissions també es connectarà amb Montgat per conèixer  els resultats al poble veí de Tiana i, a través d’un periodista ubicat a Mataró, s’informarà sobre les dades finals a la capital maresmenca i al conjunt de la comarca

A més, la web de La Local anirà actualitzant la informació de manera constant durant tota la jornada electoral i els veïns podran posar el seu granet de sorra amb el hashtag #eleccionsTiana, que també es comentarà en els tres programes del 24 de maig.