Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La línia R1 redueix l’oferta de trens per les obres de trasllat de les vies a la Sagrera

Aquest cap de setmana comencen les obres per traslladar les vies de la línia R1 de tren a la futura estació de la Sagrera. Tal com informa Rodalies, les actuacions que durà a terme Adif obligaran a circular en via única en el tram que separa Sant Adrià de Besòs de Barcelona Clot Aragó, el que suposa una distància d’1,7 quilòmetres.

Això comportarà que es redueixi l’oferta de trens de la línia R1 fins al cap de setmana del 14 i 15 de novembre, quan està previst que acabin les obres. De fet, la complexitat de les actuacions farà que aquest dissabte 25 i diumenge 26 de juliol s’interrompi la circulació de trens entre Badalona i Barcelona Clot Aragó. Una situació que es repetirà durant l’últim cap de setmana de treballs.

Així doncs, a partir del dilluns 27 de juliol i durant el temps que durin les obres, circularan 6 trens per hora i sentit en hora punta i 4 serveis per hora i sentit durant la resta de la jornada.

A la reducció horària s’ha de sumar el servei per carretera entre Blanes i Malgrat per les obres de reconstrucció del pont ferroviari del riu Tordera i la finalització de la línia R1 a l’Hospitalet de Llobregat en comptes de Molins de Rei, derivat de les obres del Corredor Mediterrani a Martorell.