Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Llar de Persones Grans celebra el berenar de Nadal a la seva particular manera

 

Amb aquest ambient musical i nadalenc han celebrat a la Llar d’Avis el seu berenar de Nadal, aquest divendres. El Casal ja estava gairebé ple a dos quarts de sis de la tarda. I és que estaven apuntades un total de 110 persones. Una banda musical per animar l’ambient, pa torrat amb embotit i mel i mató, i les tres paradetes que es van muntar al jardí van ser els ingredients principals de la festa.

Com si fos una petita fira de Nadal, ha venit manualitats que els avis i àvies havien fet al mateix Casal. La Montserrat és una de les senyores que estava venent els diferents objectes que havien creat. Ella ens els enumera:

 

Totes les manualitats les han creat al taller que es fa a la Llar d’Avis cada dimecres a la tarda:

 

A la paradeta del davant hi havia la Luisa, que juntament amb dues dones més havia fet a mà uns bonics mocadors amb estampacions florals. Ella, però, no forma part del taller de manualitats sinó que ho ha anat fent a les seves estones lliures:

 

La Luisa explica que han estat molt de temps preparant-ho tot:

 

A dins de la Llar d’Avis, arrecerats del fred, totes les taules estaven ocupades mentre els avis i àvies berenaven i gaudien de l’espectacle musical de la banda. Fins i tot han sortit a ballar un grup d’àvies que havien preparat una coreografia nadalenca. Un ambient molt animat que ha servit per donar la benvinguda al Nadal en bona companyia.