Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La llibreria-papereria tanca definitivament

La papereria Multicolor ha tancat definitivament aquest dissabte, 30 d’abril. La seva titular, la Pepi, va agafar el traspàs d’aquest negoci el juliol passat, per tant, no ha arribat a complir un any al capdavant de l’única papereria que hi havia a Tiana.

A contracor, ha explicat aquest matí la Pepi a La Local, “he hagut d’abaixar la persiana, sense haver pogut traspassar el negoci”. Això, és clar, vol dir que sense aquesta papereria ni el quiosc de premsa d’Onze de Setembre oberts, Tiana té el panorama una mica fosc pel que fa a venda de diaris i revistes.

El passat 17 de gener, la Pepi ja es va plantejar tancar la papereria perquè, ja aleshores, els números no li sortien, ha explicat. En aquell moment, però, va salvar la situació deixant de vendre diaris, activitat per la qual es necessita pagar una fiança molt alta, a més d’abonar quantitats també costoses cada mes.

El relleu de la venda de diaris el va agafar l’estanc del poble des de l’endemà mateix que no se’n venguessin a la papereria Multicolor, gràcies a un acord amb el distribuïdor de premsa de Montgat.

Els i les addictes a la premsa del cor i a altres revistes no han de patir perquè des d’aquesta setmana, també les podran comprar a l’estanc de Tiana.