Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Marxa per la Llibertat passa per Montgat aquest divendres

Una de les columnes de la iniciativa “Marxes per la Llibertat”, promoguda per ANC i Òmnium Cultural, passarà per Montgat. El divendres 18 d’octubre la columna que ha sortit aquest dimecres des de Girona es mourà des de Premià de Mar fins a Barcelona passant per la N-II.

I és que Premià de Mar serà el poble que acollirà el dijous a la nit a la ciutadania que arribi des d’Arenys de Mar amb un sopar de germanor al Pavelló Municipal, que també s’habilitarà perquè puguin passar la nit, tal com informa Ràdio Premià de Mar.

Un cop passada la nit, la marxa sortirà a dos quarts de nou del matí direcció Montgat. Allà hi haurà un punt d’avituallament a l’altura de la N-II davant de l’Ajuntament, tal com explica ANC Montgat en aquest tuit:

La marxa es reprendrà a dos quarts d’onze del matí direcció centre de Badalona, última parada abans d’arribar al punt de trobada de Barcelona, als Jardinets de Gràcia. La sortida està prevista per a un quart de dotze i l’arribada cap a tres quarts de dues del migdia.

Les Marxes per la Llibertat són una de les iniciatives que s’han organitzat com a resposta a la sentència del Tribunal Suprem, publicada aquest mateix dilluns. En total se’n faran cinc, que aquest matí han sortit de Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona. Durant tres dies faran camí fins a Barcelona, on confluiran.