Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Masella acollirà l’Esquiada jove el pròxim 25 de febrer

Les regidories de Joventut de Tiana i Montgat s’uneixen un any més per organitzar l’Esquiada jove, pensada exclusivament per a joves de 14 a 25 anys amb residència a alguns dels dos municipis. Enguany, el lloc escollit ha sigut l’estació d’esquí La Masella i el dia, el 25 de febrer.

Les persones que vulguin participar hauran d’inscriure’s a través de la pàgina d’Esquibusok abans del 20 de febrer. Hi ha tres tipus de reserva depenent de si es disposa o no de material. Així doncs, el transport i el forfet costen 59 euros; si es vol llogar esquís i casc puja a 74 euros i, en el cas de voler fer snow, el lloguer de la taula i el casc és de 79. A més, també es pot fer de manera optativa i gratuïta una classe grupal d’esquí i snowboard per a debutants.

El punt d’anada i tornada serà el Poliesportiu de Tiana, des d’on l’autocar sortirà a les set del matí i arribarà a dos quarts de vuit. La finalitat d’aquesta sortida és potenciar les activitats esportives a la neu i fomentar la convivència entre els joves tot passant un divertit dia gaudint de la natura.