Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Mostra Literària de Tiana arriba a la 38a edició

L’Ajuntament de Tiana ja ha publicat les bases de la 38a edició de la Mostra Literària. Per participar, només cal ser major de 6 anys, residir a Tiana o bé estudiar en una de les escoles del municipi, encara que no s’estigui empadronat.

La Mostra Literària està formada per 5 categories segons les franges d’edat. Són: la categoria A (6 a 8 anys), la B (9 a 11), la C (12 a 14), la D (15 a 18) i la E (a partir de 19 anys). Els grups es classifiquen tenint en compte l’edat de l’autor o autora abans del 30 d’abril del 2021.

Els escrits, que poden ser en format prosa o poesia, s’han de presentar abans del 23 d’abril a través de l’adreça electrònica mostraliterariatiana@gmail.com, indicant a l’assumpte “Mostra literària de Tiana 2021”, Títol, pseudònim, grup (A, B, C, D o E) i la modalitat (prosa o poesia).

A més, en el mateix correu s’ha d’adjuntar un document que reculli el nom, cognoms, adreça, telèfon de l’autor o autora, data de naixement, correu electrònic i fotocòpia del DNI o document anàleg.

Els membres del jurat seran persones vinculades al món literari de Tiana. El veredicte es penjarà al web municipal el dia 18 de maig i es convocarà als guanyadors per a la recollida dels premis. Les categories A, B i C rebran com a premi un val regal d’entre 50 i 60 euros, mentre que la resta rebrà un premi en metàl·lic d’entre 100 i 200 euros.

En cas que el jurat ho consideri es lliurarà un accèssit de cada categoria. El guanyador i l’accèssit de cada grup i modalitat passaran a la fase comarcal de la Mostra Literària.