Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Patgessa Reial instal·larà el seu campament a l’aire lliure i en diferents ubicacions

La Patgessa Reial visitarà Tiana aquest dijous 30 de desembre per recollir les cartes dels infants de la vila. Des de l’Ajuntament expliquen que, enguany, per tal d’evitar aglomeracions i respectar les mesures sanitàries, instal·larà el seu campament reial a l’aire lliure i es mourà per més d’una ubicació.

La Virreina serà un d’aquests escenaris. A partir de dos quarts d’una del migdia, la Patgessa visitarà la pèrgola de la Virreina, on el Cor d’aquest barri de Tiana li oferirà una benvinguda musical. Ens ho explica en Joaquim:

 

Inicialment, la idea era fer-ho al local social, però les circumstàncies de la pandèmia han fet que l’activitat s’hagi de traslladar a l’aire lliure:

 

A part de la benvinguda, el Cor de la Virreina ha preparat un programa musical que donarà ambient a l’entrega de cartes:

 

A la tarda, la patgessa es traslladarà fins al centre del poble i a partir de les cinc estarà tant a la Plaça de la Vila com al Parc de l’antic camp de futbol. Això permetrà, tal com explica en Joaquim, que les famílies puguin escollir l’horari que els vagi millor:

 

També es podrà trobar a la patgessa a partir de dos quarts d’onze del matí a la Residència.