Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Penya Barcelonista de Tiana manté la seu al bar del pavelló

El passat divendres 4 de febrer, la Penya Barcelonista de Tiana va signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Tiana per poder continuar utilitzant el bar del poliesportiu. En Carles Campos, president de la Penya, destaca la importància que suposa per a una entitat com la seva poder comptar amb un local com aquest:

 

L’adjudicació del bar del poliesportiu acabava el 31 de gener. És per això que per a l’entitat era indispensable trobar una solució que els permetés continuar utilitzant aquest espai:

 

El conveni els autoritza a fer ús del bar del pavelló per visualitzar els partits dels Barça, així com per altres reunions de l’entitat, a condició que disposin d’autorització prèvia del consistori. A més, a l’entitat li pertoquen algunes obligacions, com presentar un calendari mensual amb els partits que es projectaran i vetllar pel bon ús de la instal·lació:

 

En Carles explica que l’entitat té el seu propi servei de bar i han preparat un petit menú amb l’ajuda d’alguns socis:

 

Campos avisa que la Penya Barcelonista de Tiana té les portes obertes per a qualsevol tianenc o tianenca que vulgui passar pel local i veure un partit del Barça amb ells:

 

Ara com ara, ja compten amb més de 150 socis i sòcies. Aquest conveni estarà actiu fins que es dugui a terme la licitació del bar i passi a estar en mans d’un nou adjudicatari, amb qui hauran de negociar les condicions d’utilització de l’espai.