Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Penya Barcelonista i l’AE Sala 5 s’uneixen per organitzar un torneig de futbol sala

La Penya Barcelonista de Tiana i l’AE Sala 5 Tiana s’han unit per organitzar un torneig de futbol sala que tindrà lloc el proper diumenge 17 de juliol al Pavelló de deu del matí a vuit del vespre. Des de la Penya recorden que un dels objectius que es van marcar era fer poble i sumar sinergies amb les entitats del municipi i aquesta col·laboració amb el Futsal n’és un exemple.

Segons informen des de l’entitat, ja s’han apuntat 10 equips, arribant a la meta que s’havien proposat, però gràcies a l’èxit de participació han decidit mantenir obertes les inscripcions per incloure fins a 2 equips més. La quota d’inscripció és de 120 euros per equip i es poden apuntar tant socis com no socis.

El torneig finalitzarà amb l’entrega de premis, 350 euros pels primers i 150 euros pels segons, i comptarà amb la presència del regidor d’Esports, Albert Sales; el directiu de la Comissió Esportiva de Futbol Sala, Xavier Rosselló; i l’exjugador del Barça, Juanjo Carricondo.

També es farà el sorteig d’una samarreta del Barça i els assistents podran fer-se una foto amb la rèplica de la copa de la Champions que els ha proporcionat el club.