Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La pilota torna a rodar

El CCE Tiana torna amb les piles carregades

Després de derrotar al líder la setmana passada i aprofitar per agafar aire i recuperar jugadors el CCE Tiana s’enfronta aquesta setmana al Cabrils, en un duel que pot decidir les opcions dels tianencs de tornar a optar de manera definitiva a l’ascens. Ara tenen que guanyar al equip maresmenc per no perdre el tren i esperar els resultats del Sant Pol, el Poblenou i l’Argentona, que estan per sobre a la classificació. Si els de José Gómez perdessin el partit, dirien adéu de manera definitiva a les seves opcions d’ascens.

El Bàsquet Tiana a jugar la primera final

Els de Ramon Pla tenen un rival complicat aquesta setmana, el Sant Joanenc. Un equip complicat que ocupa la zona mitja baixa de la taula, just per sobre de Cabrera i Ripoll que són els que marquen el descens. Els de la Garrotxa venen de fer un bon partit i guanyar a casa contra el Badalonés. Ara visiten el pavelló municipal amb la intenció ferma de guanyar i sentenciar la seva continuïtat a la lliga. Per la seva part els tianencs saben que no poden perdre. Han de guanyar com sigui i esperar resultats per no evitar el descens directe. Estaran pendents del Ripoll que juga contra el líder, l’Onyar i el Cabrera que se les veu amb una Bisbal Bàsquet que encara somia en atrapar als de dalt. Si el Tiana perdés i els demés també ho fessin s’ho jugaria tot a les dues darreres jornades.

El Futsal Tiana no li han anat bé les vacances

Després del descans de Setmana Santa els homes de Jorge Asensio ja han tingut un partit. El passat dimarts han jugat contra l’Arrahona en un partit avançat de la propera jornada. El resultat final empat a 5 que deixa al Tiana una mica més lluny de la Final Four. Ara ja han de passar pàgina i pensar en el rival d’aquesta setmana, el Sants, un enfrontament contra un equip de la zona mitja i que busca evitar el descens. Per fer-ho ha de garantir els partits a casa i entre ells el del Futsal Tiana que arribarà amb ganes, però pensant en la competició europea, que serà la propera setmana.