Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La piscina municipal d’estiu obrirà cada dia a partir d’aquest dissabte

La piscina municipal d’estiu de Tiana comença temporada aquest dissabte 17 de juny: des de les 10h del matí, obrirà cada dia fins a l’11 de setembre (inclòs). Després, per Festa Major, obrirà els dies 16 i 17 de setembre.

Com els darrers anys, les entrades es poden comprar allà mateix, a les taquilles, tant en paper com virtualment a través del mòbil. A més, segueixen vigent els abonaments de temporada per a persones empadronades a Tiana. Tenen diferents preus segons edat, franja del dia i/o mes en què s’hi hagi d’anar. Tota la informació la podeu consultar aquí  i en aquest video.

Durant el mes de juliol hi haurà algunes activitats a la piscina municipal d’estiu: el dia 9 s’hi farà, com cada estiu, la jornada solidària “Mulla’t”, que vol recaptar fons i sensibilitzar sobre l’esclerosi múltiple, en una jornada que es farà simultàneament a tot Catalunya. Més endavant, el matí del 24 de juliol, la psicina acollirà la Festa de l’Aigua que també s’ha fet els darrers estius.

A partir d’aquest dissabte, aquestes instal.lacions municipals obriran tots els dies de la setmana d’11h a 20h, l’agost i el setembre, i també cada dia però de 10h a 20h el mes de juliol.