Signatura del Conveni amb l'Escola
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les entitats esportives fan servir la pista del Lola Anglada

L’Ajuntament de Tiana ha signat un conveni a dues bandes per poder oferir més hores de pistes a les entitats esportives. Això és gràcies a un primer acord que va prendre en un principi entre l’administració i l’escola Lola Anglada. Amb ell el centre educatiu cedeix les hores de la pista poliesportiva a la regidoria d’esports. Amb aquest acord des del consistori s’han ofert aquest espai a les entitats, com ens deia la regidora d’esports Núria Blasco.

 

Aquesta iniciativa ha estat molt ben valorada per les entitats. Des del Futsal Tiana, el seu responsable, Antonio Bravo, ens explicava que es tracta d’un conveni que millora les possibilitats dels equips.

 

A més a més, segons el mateix responsable, les instal·lacions estan molt bé perquè són noves i tenen les mesures bones per a la pràctica del Futbol Sala.

Signatura del Conveni amb Futsal Tiana
Signatura del Conveni amb Futsal Tiana

El conveni és per a les entitats, perquè amb la seva signatura també s’accepten unes normatives i es marca una persona responsable, encara que des de l’Ajuntament no es descarta que més endavant s’arribi a convenis més amplis per poder fer campanyes de patis oberts com ja es fan a molts municipis de Catalunya.