Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Policia Local identifica a dos presumptes lladres de vehicles i reforça la vigilància per evitar una onada de robatoris

La Policia Local ha reforçat la vigilància a la zona dels carrers Onze de Setembre, Mar, Mare de Déu de la Mercè, València i Sant Jordi després del trencament de vidres i els robatoris a l’interior de vehicles aparcats que s’han produït durant les dues passades nits. Així ho ha informat l’Ajuntament de Tiana aquest dimarts 14 de novembre a través d’un comunicat on afegeixen que el govern ha ordenat “ fer les actuacions necessàries per evitar una onada de robatoris d’aquest tipus com estan patint alguns municipis”.

Segons les dades proporcionades pel consistori, 19 vehicles aparcats en aquests carrers haurien patit danys i, almenys, en 9 d’ells haurien robat objectes de l’interior. De moment hi ha 7 denúncies de veïns i veïnes que estan col·laborant en la investigació.

Ara com ara, la Policia Local ja ha pogut identificar a les dues persones que presumptament haurien comès aquests robatoris a través del visionament de les imatges de les càmeres de seguretat de la via pública i després que diverses víctimes hagin reconegut alguns dels objectes recuperats, entre els quals hi ha walki talkies, navalles, ulleres de sol i eines.

La Policia Local recomana que davant qualsevol soroll o actitud sospitosa es truqui de seguida al 93 395 15 15.