Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Segueix en directe per Ràdio Tiana la sessió pública sobre els Pressupostos

La sala Albéniz serà l’escenari, aquest vespre a les 19h, d’un acte públic en què l’Ajuntament explicarà, en detall, el Pressupost municipal per aquest 2017. La Local-Ràdio Tiana farà un programa especial sobre aquesta sessió i transmetrà en directe l’acte. Un cop finalitzada aquesta trobada amb la ciutadania, l’emissora municipal oferirà un resum sobre aquesta sessió amb la valoració de diferents representants dels grups del consistori.

Durant l’acte, la ciutadania podrà tenir coneixement al detall d’on provenen els diners amb què es conforma el pressupot municipal, com i en què es gasten, si s’ha aconseguit reduir el deute municipal (una de les tasques prioritàries als dos mandats d’Ester Pujol com a alcaldessa), quin és el pla d’inversions o quan i com es confeccionaran els Pressupostos participatius a Tiana.

El pressupost municipal per aquest 2017 es va aprovar en sessió plenària el passat 3 de gener. Són una mica més de 10 milions d’euros: 10.197.104 euros. Al mateix ple del gener es va donar llum verda, també, a l’augment 11,76% en la despesa que farà l’Ajuntament enguany.

Aquesta sessió i el programa especial es podran tornar a escoltar a través de La Local-Ràdio Tiana durant el cap de setmana. Es repetirà dissabte i diumenge a partir de les 9h del matí i també a les 21h (9 del vespre).