Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La regidoria d’Esports habilita una pàgina web per llogar equipaments municipals esportius

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tiana ha habilitat una pàgina web des de la qual es poden llogar les instal·lacions esportives municipals de manera més fàcil i ràpida. Es diu Booking Sports Facilities i facilita la tasca de reserva tant del Pavelló Municipal com del Camp de Futbol. La Laura Garcia, tècnica d’Esports, ho explica:

 

El procediment és senzill: es selecciona la instal·lació que es vol llogar i s’escull el mes, dia i hores  per fer la reserva. El preu varia segons el nombre d’hores que es vulgui utilitzar. A la pàgina web es mostra el preu per a NO residents. Els preus per a empadronats a Tiana estan establerts en l’ordenança fiscal número 15.

Pel que fa als preus per a no residents, el Pavelló Municipal es pot llogar des de 108,73 euros per partit o durant dues hores. El Camp de Fútbol té una varietat de preus segons si es vol utilitzar per futbol 7 o futbol 11. En el primer cas costa des de 65,54 euros per partit i en el segon és la mateixa tarifa que la del Pavelló.

Pel que fa als preus per a residents, tant el Pavelló com el Camp de Futbol 11 costen 54,36 euros per partit o durant dues hores. Un preu que baixa si s’acrediten com a socis de qualsevol entitat esportiva de Tiana, uns 27,18 euros. El Camp de Futbol 7 baixa fins a 32,72 euros.

Els preus del Camp de Futbol s’incrementen en 16,35 euros per l’ús de l’enllumenat artificial en ambdós casos.