Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Rua de Tiana vesteix les disfresses més tradicionals

Centenars de tianencs i tianenques han canviat d’aspecte aquest cap de setmana i han sortit al carrer per celebrar el dia central de la disbauxa, el dia central del Carnestoltes. La de Tiana ha estat una desfilada de disfresses molt tradicionals: des dels mítics pallassos, pirates i súper herois fins a les sempre escollides princeses. Molts, però, també s’han volgut convertir en animals per un dia. A la Rua s’hi han deixat veure galls, elefants, lleons, ossos, vaques, pingüins i els insectes que mai falten el dia de Carnestoltes: les marietes i les abelles.

 

Els monitors del Cau critiquen els preus del transport públic

I com que diuen que tot s’hi val alguns han aprofitat la Rua carnavalesca per fer la seva particular crítica. Els més crítics han estat, enguany, els monitors del Cau, que s’han convertit en bitllets de transport públic. Uns bitllets, però, que han canviat de nom: de ‘T-10’ han passat a dir-se ‘eT-ROBO’, ‘T-RICS’ o ‘T-ENGANYO’. “Aquest any la T-10 ha pujat bastant el seu preu i no pot ser que el transport públic pugi d’aquesta manera i hem cregut que aquesta era la disfressa oportuna”, ha explicat una de les monitores, Andrea Castellà.

 

La disfressa dels monitors del Cau
La disfressa dels monitors del Cau

 

Les dones es disfressen en grup

Entre els adults les més atrevides han estat les dones, algunes d’elles han fet les seves petites comparses. “Sóm amigues pels nens que van junts a classe i ens comuniquem molt bé. L’any passat vam anar d’avelles Maia i aquest any anem d’As de cors”, ha dit l’Eugència Díaz.

 

As de cors
As de cors

 

L’Olga Ferrer i la Montse Gorc també són un grup de mares que es coneixen de l’escola: “És la primera vegada que ens disfressem juntes. Sóm vaquers i ens està buscant el xèrif”.

 

Les 'vaqueres'
Les ‘vaqueres’

 

El photocall de La Local i Ràdio Tiana

El mitjà de comunicació local, com ja va fer aquest Nadal amb l’arribada del Patge Reial, ha preparat el ‘photocall’ per tal que els tianencs i les tianenques mostressin els seus vestits a la càmera de La Local. Alguns també han aprofitat per fer-se fotografies amb les seves pròpies càmeres.

Com autèntiques estrelles al Photocall
Com autèntiques estrelles al Photocall