Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Sala Albéniz s’omple d’esport

Aquest dijous 30 de maig es va celebrar la sisena edició de la Festa de l’Esport. La Sala Albéniz va estendre la catifa vermella per acollir aquesta gala de premis esportiva que la regidoria de l’Ajuntament de Tiana organitza per reconèixer als esportistes i entitats que més han destacat durant la temporada 2018-2019.

Amb l’Skate com a mestre de cerimònies, el show i l’entreteniment es van combinar amb la desena de premis que es van repartir. “Mariachis”, acrobàcies i humor van ser els ingredients principals.

Els encarregats d’entregar els premis van ser els membres del jurat, tots relacionats amb el món esportiu de Tiana: l’Albert Gallego, en Miguel Quevedo, la Marta Condal, la Inés Aragundez, l’Elena Gómez, en Lluc Muñoz, en Jordi Marí, la Gemma Arrabal i en Rogelio Caballero. La regidora d’Esports, Núria Blasco; i l’alcaldessa, Ester Pujol, també van entregar algunes de les estatuetes.

Els guanyadors de la nit van ser els següents:

Durant la gala també es va aprofitar per felicitar a l’Infantil A del CCE Tiana, que enguany ha aconseguit l’ascens a la categoria preferent.

També es va reconèixer la tasca del Consell d’Infants de Tiana per la seva implicació en els reptes kids. Al final de l’entrega de premis es van donar els obsequis als guanyadors del repte Accions pel Clima Kids i l’estatueta al millor esportianitzador i esportianitzadora de la temporada.