Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La setmana educasport tanca amb bona valoració

Valoració molt positiva de la setmana d’Educasport que ha organitzat l’Ajuntament de Tiana des de la seva regidoria d’esports. Les entitats han estat les oïents i participants de la majoria de les xerrades, que hi ha hagut aquesta setmana a la vila. La regidora, Núria Blasco, les valorava com a molt positives.

 

I és que, tot i ser el primer any, han arribat on s’esperava: a les diverses entitats esportives, que es mostren contentes amb elles. Segons la mateixa Blasco és una continuació de tota la feina que s’està fent amb els diversos clubs al llarg de la temporada.

 

Xerrades de tot tipus

Durant tota la setmana la Biblioteca de Can Baratau ha estat el punt neuràlgic de les xerrades i col·loquis de la setmana de l’esport que s’han fet a tots els qui estaven interessats. Una de les xerrades va anar a càrrec de Pep Mesas, que és el segon entrenador del Barça B d’Handbol, un gran coneixedor dels sistemes de treball amb els esportistes a un alt rendiment. Ell mateix ha fet una de les xerrades que ha tingut molt bona acceptació entre les entitats i que versava sobre com fer millor als jugadors.

 

Membres del Futsal Tiana o del Vòlei Tiana s’han apropat a aquestes xerrades que han vist com a molt interessants.