Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Societat Coral farà un concert solidari a la Basílica de Santa Maria del Mar

Divendres la Societat Coral Joventut Tianenca participarà a la Festa Solidària de Fi de Curs a la Basílica de Santa Maria del Mar. El president del coro, Eduard Montaño, comenta que per ells és “especial” poder cantar en un lloc tant “emblemàtic”.

Aquesta és la primera vegada canten a Santa Maria del Mar. El concert té dues parts. Durant la primera part participaran a l’eucaristia que es realitzarà de 19:30 a 20:30. Després realitzaran un concert de 40 minuts de cançons contemporànies, abans del sopar solidari per recaptar diners per la Fundació Acollida i Esperança. La parròquia de la Basílica de Santa Maria del Mar es va posar en contacte amb la Societat Coral perquè participessin en el concert solidari organitzat per aquesta fundació.

Aquest diumenge, com cada any, la Societat Coral Joventut Tianenca també realitzarà un concert de fi de curs a les 18:30h a la Sala Albéniz. La Societat Coral espera que els tianencs s’acostin a la Basílica de Santa Maria per seguir el concert o si no diumenge a la Sala Albéniz.