Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La temporada d’estiu de la piscina municipal estrenarà gespa artificial i un nou sistema de reserva

L’Ajuntament de Tiana ha presentat aquest dilluns 27 de maig a Can Riera les principals novetats de la temporada d’estiu de la piscina municipal, que obrirà del 13 de juny al 16 de setembre. Els dos canvis més significatius són la substitució de la gespa natural per gespa artificial i la renovació de l’aplicació per tramitar les reserves i els abonaments.

Segons van detallar l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, i el regidor d’Esports, Sergi Manzanares, la instal·lació de la gespa artificial té dos objectius: adaptar-se al canvi climàtic i la sequera perquè necessita molta menys aigua que la natural; i evitar les zones amb herba en mal estat que acabaven embrutant l’aigua.

Pel que fa al nou sistema de reserva, s’utilitzarà una nova aplicació que permetrà controlar millor l’aforament en tot moment i evitar situacions d’overbooking. Durant l’audiència pública es va explicar el seu funcionament i es va detallar com es podran aconseguir i gestionar els abonaments d’aquesta temporada. Els abonaments es podran comprar a partir del dilluns 3 de juny a les nou del matí a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Tiana.

Recordem que, en el ple del mes d’abril, es va aprovar la modificació de l’ordenança fiscal núm. 15, que regula, entre altres, la taxa per a la prestació del servei de la piscina municipal. Entre els canvis més destacats es troba la pujada de preu de l’entrada diària, que s’incrementa fins als 15 euros, i la modificació dels percentatges de reserva d’abonaments pel veïnat de Tiana i de Montgat. Abans, es reservava un 65% per a persones empadronades a Tiana i un 35% als empadronats a Montgat. Ara, serà un 70-30.

Altres novetats

A banda de la gespa, la piscina també comptarà amb altres millores en les instal·lacions, com l’arranjament del vas de la piscina petita i la col·locació d’una escala d’accés. A més, s’ampliarà i millorarà el servei de Bibliopiscina i s’obrirà el bar durant tot l’any, no només a la temporada d’estiu.

Per acabar, també s’han organitzat els casals d’estiu per evitar que coincideixin a la piscina tots de cop i desmassificar així les hores punta.