Aquest dissabte 28 de juny tindrà lloc la tercera edició del CAN REON Festival, un esdeveniment que reunirà a la masia tianenca des de les cinc de la tarda fins a la mitjanit propostes musicals, de dansa i artístiques amb la natura i la vinya com a teló de fons.
Pel que fa a la música, l’edició d’enguany aposta per propostes més avantguardistes i amb una predominant presència d’artistes femenines: Maika Makovski, que presentarà el seu últim disc Buker Rococó; Tarta Relena, un duet de vocalistes catalanes a cappella que combinen diferents tècniques vocals amb músiques tradicionals del Mediterrani, cançons d’autor, sons electrònics i laments gregorians; Bikôkô, que fusiona R&B i neo soul amb ritmes d’inspiració africana; i l’arpista holandès Remy van Kesteren.
Pel que fa a la dansa, la companyia Ambae Company presentarà el seu espectacle We all live in a box.
Pel que fa a l’art, durant tot el CAN REON festival es podrà veure una selecció de propostes artístiques de renom internacional, com ara l’escultura The waiting, de l’artista Margriet van Breevoort, l’animació 3D de Mike Pelletier o Constraint Iterations, els retrats de l’obra Novogen, de Dániel Szalai.
Destaquen l’escultura cinètica de grans dimensions Strandbeest, de Theo Jansen, una performance a càrrec de tota una obra d’enginyeria que es mou imitant el pas dels organismes vius aprofitant la força del vent; i el Tickle Salon 2.0. de Driessens & Verstappen, una instal·lació artística interactiva que permet als assistents tombar-se i gaudir d’una sessió de carícies de 15 minuts en què la persona pot anar indicant a un robot aquelles que li resulten més agradables mitjançant un comandament de dos botons, informació que el robot utilitzarà per personalitzar l’experiència.
Per acabar, la gastronomia gourmet tindrà la seva representació amb la selecció de tapes d’Alberto Pacheco, cap de cuina dels restaurants Estimar i Es fumeral i assessor gastronòmic, que es podran maridar amb els vins de la finca CAN REON.