Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La tercera edició del concurs Vinstagram de la DO Alella ja està en marxa

Per tercer any consecutiu, les 13 biblioteques que formen part de la DO Alella col·laboren amb el Vinstagram, el concurs de fotografia d’Instagram que gira al voltant del món del vi i de la vinya. La iniciativa porta activa des del 20 de gener i finalitzarà al 31 de març.

Can Baratau és una d’aquestes biblioteques, juntament amb les d’Alella, Cabrera de Mar, Cabrils, El Masnou, Granollers, Llinars del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Teià, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt. La Pilar Aznar, directora de la biblioteca de Tiana, explica què s’ha de fer per participar:

 

Així doncs, és indispensable geolocalitzar la fotografia en el municipi on s’ha fet, mencionar una de les biblioteques participants i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagramdoalella20. De totes les fotografies que es pengin a Instagram sota aquestes condicions, un jurat professional en seleccionarà 21 que formaran part d’una exposició itinerant. D’entre aquestes, 2 seran les premiades i la que obtingui més likes guanyarà el premi de la votació popular.

Els premis per als guanyadors o guanyadores aniran des de lots de llibres i vins de la DO Alella; visites enològiques i enoturístiques a la Ruta del vi, al Celler de Can Roda, al Celler romà i a Bouquet d’Alella per a dues persones; 2 tiquets per l’Enotast d’Alella; 2 vals de 10 euros per a comprar a Vinaralia; 2 entrades de Gaudeix Cabrera i 1 pack de Dakota Box “Bodegas y pinchos”.