Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“La trobada ha sigut un èxit perquè veig que tothom ha marxat amb un somriure”

La Plaça de la Vila ha acollit aquest dissabte 16 de març la primera edició de la Trobada del Món Artesà de la Melmelada, organitzada per Melmelària i l’Ajuntament de Tiana. La Cristina Martorell expressa el seu agraïment als 21 elaboradors i elaboradores que han vingut fins a Tiana, alguns de molt lluny. “Tots venien disposats a gaudir de la jornada”, afegeix:

 

També està agraïda per l’ajuda rebuda per part de l’Ajuntament i la tasca del jurat en el Tast Valorat, “que ho va tenir molt i molt difícil”. L’Àgata Albero, d’Inspira Gastronomia; la Teresa Millàs, responsable de producció del Museu de la Confitura; i l’Esperança Cases, d’El Jardí Secret, van premiar la melmelada de llimona i gingebre de Moió com a millor melmelada i la de coliflor amb bròquil de Verdureta Dolça pel seu aroma.

Martorell assegura que només té paraules positives. “Estic molt i molt contenta, també molt cansada, però feliç, perquè la trobada ha sigut un èxit perquè veig que tothom ha marxat amb un somriure”:

 

La trobada també comptava amb el suport de l’Associació de Comerciants i Serveis Tianencs, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Maresme, Consorci de Promoció Turística del Maresme, Xarxa de Productes de la Terra i Consell Comarcal del Vallès Oriental.