Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Xarxa de Biblioteques Municipals obre els serveis virtuals

La Xarxa de Biblioteques Municipals ha obert els serveis virtuals a tots els residents de Catalunya encara que no disposin de carnet de biblioteca. Així doncs, qualsevol persona que ho sol·liciti a través d’aquest formulari podrà fer ús del seu catàleg digital. La Pilar Aznar, directora de Can Baratau, ho explica:

 

Segons informa la Diputació de Barcelona, la mitjana diària de préstecs digitals ha passat de 907 en el període anterior a l’estat d’alarma a 2.523 préstecs diaris a partir del 14 de març. Un increment de la demanda que també s’ha vist reflectit en l’oferta. El Departament de Cultura ha formalitzat un contracte per valor de 120.000 euros per augmentar el nombre de títols i llicències d’ús disponibles.

Ara, cada usuari podrà agafar en préstec fins a quatre llibres simultàniament amb un màxim de trenta llibres al mes i podrà veure dues pel·lícules diàries sense límit mensual.

Per altra banda, també s’ha decidit prorrogar tots els préstecs de documents vigents fins al 21 d’abril, ampliar el termini per recollir els documents reservats a 30 dies, i tancar totes les bústies de retorn de documents de les biblioteques per evitar desplaçaments innecessaris dels ciutadans.