Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El fort aiguat al Maresme no ha fet gaire mal a Tiana

Els aiguats d’ahir no van afectar de forma important Tiana, tot i que sí que van provocar incomoditats puntuals que encara eren palpables aquest matí. Un d’aquest punts ha estat el camí d’accés a Can Roca, que va quedar força malmès per la pluja. Aquest matí a primera hora ha calgut arreglar-lo, inicialment “a mà”, perquè no es disposava de cap altre manera de fer-ho ja que el tractor del què disposen a la masia està espatllat. A mig matí, però, una màquina de l’Ajuntament ha col.laborat en les tasques d’aplanament del camí, que ja ha quedat de nou apte per al pas de vehicles.

I és que l’aiguat d’aquest dimecres ha deixat el camí de Can Roca intransitable, ha explicat a La Local l’Esther Sicras, una de les propietàries del restaurant:

 

Durant bona part del matí dos treballadors de Can Roca han estat millorant l’accés a la masia per tal que hi poguessin arribar vehicles, entre altres de proveïdors. Un d’aquests treballadors,  l’Abdul, ens ho ha explicat:

 

De Can Roca cap a la Virreina, el camí està molt malmès i hi ha molta vegetació acumulada, han explicat veïns de la zona a La Local.

La màquina de l’Ajuntament també ha hagut de treure molta sorra acumulada a diversos punts del poble, arrossegada ahir per l’aiguat. Un d’aquest llocs ha estat la part baixa de la Riera d’En Font, just on comença el camí de pujada a la Casa Alta.

Previsió de més pluja al Maresme

Per aquesta tarda i vespre també hi ha previsió de pluja al Baix Maresme però no tan intensa com la d’aquest dimecres 12, diu la predicció del temps. A Can Roca seguiran treballant però, com sempre que pot ploure fort, amb un ull posat a la riera:

 

Altres llocs on l’aiguat va baixar en gran quantitat han estat el Camí dels Francesos, que va quedar transitable anit mateix, i la Riera de Tiana, on aqust matí els operaris encara feien neteja de les restes que la rierada va arrossegar.

Riera de Tiana, aquest matí
Riera de Tiana, aquest matí

El Servei Metreoloògic de Catalunya adverteix que, al Maresme, durant la tarda i la nit d’aquest dijous hi haurà xàfecs forts localment acompanyats de tempesta.