Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament impulsa el primer festival de murals TIANART

L’Ajuntament de Tiana ha impulsat el primer festival de murals TIANART. En David Hernampérez, comissionat de la regidoria de Solidaritat, explica que la idea d’aquest festival sorgeix de tres circumstàncies diferents:

 

Hernampérez explica que l’objectiu del TIANART és difondre i sensibilitzar a la població sobre els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). És per això que la temàtica dels murals ha d’estar basada en un d’aquests 17 objectius:

 

El concurs és de lliure concurrència i es poden presentar qualsevol entitat sense ànim de lucre. El període d’enviament de propostes acaba el dijous 15 d’octubre:

 

D’entre totes les entitats participants, del 16 al 23 d’octubre s’escolliran 7 per realitzar, durant el mes de novembre, els seus respectius murals en espais públics cedits per l’Ajuntament de Tiana. Aquests són dos murs ubicats al Camí Mig d’Alella 23, dos més a la cantonada del Carrer Can Gaietà amb Escalfapé, un mur a l’accés a l’escola Lola Anglada des del Carrer Castellar, un al carrer Can Gaietà a l’alçada del magatzem de la brigada municipal i un als vestuaris del camp de futbol.

Totes rebran una col·laboració de fins a 1.100 euros en funció de la mida i complexitat del mur, per a la compra de materials i, en general, totes les despeses que es derivin de l’execució del mural. D’entre elles, hi haurà una única guanyadora que s’emportarà el premi de 6000 euros i que es donarà a conèixer durant el mes de desembre:

 

L’entitat guanyadora haurà d’organitzar una activitat de sensibilització relacionada amb la tasca que desenvolupa.