Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament i Ràdio Tiana tornaran a la normalitat en un termini d’una setmana

“Donem una setmana de marge perquè tot torni a la normalitat” comenta Núria Garcia, alcaldessa accidental. Com a conseqüència del llamp que va caure el passat divendres a l’antena de la ràdio, part de les instal·lacions de l’Ajuntament com de la Ràdio Tiana han estat malmeses.

Des de primera hora del matí de dilluns els tècnics treballen per solucionar els problemes ocasionats. El llamp va cremar tant el quadre elèctric de l’Ajuntament com el de la ràdio“El fet que no hi hagi telèfon afecta tant a la comunicació com a l’Internet” comenta l’alcaldessa accidental. Entre avui i dimecres el quadre elèctric de l’Ajuntament estarà arreglat. La idea és ampliar la centraleta actual perquè arribi a la ràdio, aquesta ampliació ja estava prevista d’abans de l’incident del passat divendres, comenta Núria Garcia.

A banda de la centraleta elèctrica, la instal·lació d’aigua de la ràdio no funcionarà fins dimecres que està previst que solucionin els danys. Aquesta instal·lació baixava fins a un despatx del primer pis que es va inundar. També es pintaran totes aquelles parets afectades, tant de la ràdio com de l’Ajuntament. L’asseguradora cobrirà tots els danys ocasionats, que ja ha revisat durant el matí de dilluns.

De moment, Ràdio Tiana no emetrà cap contingut ja que possiblement l’emissor està danyat. Els tècnics treballen perquè torni a la normalitat els més aviat possible. Tal i com estava previst, La Local seguirà informant de tot allò que passi al poble.

“Crec que el parallamps no va fer efecte, o bé, va funcionar i aquest és un mal menor que hem patit” explica Núria Garcia. Per aquesta raó també miraran d’arreglar i supervisar el parallamps de l’Ajuntament.