Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’ANC Tiana renova el secretariat i vol intensificar la seva activitat

El secretariat de l’ANC Tiana compta amb cares noves. Des de fa més de dos mesos, l’assemblea territorial s’ha renovat i l’Àlex Sole ha passat a ser el coordinador. Ell mateix ens ho explica:

 

Una de les primeres accions que ha dut a terme el nou secretariat ha sigut promoure una moció, aprovada durant el ple de juny per ERC, Junts per Catalunya Tiana i Junts per Tiana, per acordar que es faci el pagament d’impostos estatals a través de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC):

 

L’anterior secretariat, amb la Cel·la Fort com a coordinadora, portava des del 2016 al capdavant de l’assemblea. La Cel·la explica que el traspàs ha sigut un procés necessari que ha portat temps:

 

Per a ells han sigut uns anys molt intensos, amb el referèndum de l’1 d’octubre i les posteriors mobilitzacions pels represaliats:

 

Unes mobilitzacions que en l’últim any han baixat d’intensitat i freqüència:

 

L’Àlex Sole explica que un dels objectius del nou secretariat és tornar a reactivar-les:

 

També volen organitzar més activitats, com la Fira de Consum Local:

 

De moment, aquest dilluns 5 de juliol tindrà lloc la concentració mensual pels represaliats pel procés a la Plaça de la Vila que organitzen conjuntament amb Òmnium Tiana. Aquest cop els acompanyarà el badaloní Marcel Vivet, condemnat a 5 anys de presó per lesionar a un agent antidisturbis dels Mossos d’Esquadra durant la protesta contra el sindicat Jusapol que va tenir lloc el 29 de setembre de 2018.