Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’aplicació Infoplatges incorpora informació sobre el nivell d’ocupació del litoral metropolità

La temporada de platges ha començat aquest any amb la crisi sanitària per la Covid-19 encara present. Tot i estar en l’etapa de represa i haver recuperat la mobilitat, encara es mantenen les mesures d’higiene i seguretat per prevenir el risc de contagi i el litoral s’ha hagut d’adaptar.

Un exemple és l’aplicació Infoplatges, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que enguany ha incorporat l’opció de consultar el nivell d’ocupació de les platges de Castelldefels, Gavà, El Prat, Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Montgat.

D’aquesta manera, els usuaris podran escollir en cada moment anar a les platges amb baixa ocupació per tal d’evitar aglomeracions. A més, l’aplicació també permet consultar el temps, l’estat del mar, els serveis i instal·lacions, els aparcaments o el transport públic i notificar qualsevol incidència sobre neteja o desperfectes.

De moment, Montgat només ha obert la platja de les Barques. Segons informa la pàgina web del consistori, és l’única que compleix els requisits i condicions de seguretat tant per garantir la distància de seguretat com per tenir unes infraestructures en bon estat.