Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’art d’en Daniel Aixelà torna a l’Espai Cultural amb l’exposició “Màquia, esculls i erm”

Aquest divendres 1 de juliol, l’Espai Cultural inaugura l’exposició “Màquia, esculls i erm”, de Daniel Aixelà. L’obra d’aquest artista torna a l’Espai Cultural després de l’èxit que va tenir la seva exposició “Fruites” durant la temporada passada. La inauguració serà divendres a les 18:30 h i l’exposició es podrà visitar fins al 16 de juliol.

La màquia, els esculls i l’erm són tres elements de la natura que es troben al paisatge mediterrani. Daniel Aixelà ens ho explica:

 

Tal com narra en Daniel Aixelà, la màquia i els esculls són accidents geogràfics que estan a punt de desaparèixer a causa del canvi climàtic, un problema que està convertint els boscos en un gran erm. I això ho ha volgut plasmar en una exposició d’11 obres on es poden veure diferents quadres de màquia i esculls i un gran quadre que retrata un erm. Amb això, l’artista busca transmetre un missatge:

 

Segons explica Aixelà, tots els quadres de l’exposició estan inspirats en paisatges catalans i tianencs:

 

Tots ells estan pintats amb la tècnica de tinta xinesa, que és la preferida de l’artista:

 

Però, a diferència del que pot semblar, en Daniel Aixelà no sempre s’ha dedicat a la pintura. Durant la seva vida ha treballat en molts oficis. No obstant això, sempre ha sentit un gran interès per la natura, tal com reflecteix aquesta exposició. Explica que anys enrere va fundar una revista d’ecologia:

 

Ara, més focalitzat a l’art, ja és el segon cop que exposa a l’Espai Cultural. Tal com explica, sempre ha estat molt lligat a Tiana:

 

Així doncs, està molt content de poder tornar a exposar al poble:

 

L’exposició es pot veure de dilluns a divendres de 17 h a 20 h, i el cap de setmana d’11 h a 14 h.