Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’art experimental d’Ana Ferreira protagonitza la propera exposició de l’Espai Cultural

L’Espai Cultural de Junts per Tiana acollirà a partir d’aquest dissabte 2 d’abril l’obra d’una nova artista. Es tracta d’Ana Ferreira, natural de Porto, però que resideix a Tiana des de fa uns 4 anys:

 

A través de l’exposició “Cosint memòries” l’Ana presentarà un seguit d’obres, la majoria d’elles sorgides durant el primer confinament:

 

Ella mateixa ens explica que el seu art es basa en l’experimentació i la creació d’obres a partir de diferents tècniques i materials:

 

Part de la mostra que es podrà veure a “Cosint Memòries” ja la va exposar al Casinet de Vic. Ara, però, tindrà l’oportunitat de fer-ho al lloc on van néixer:

 

L’Ana convida als tianencs i tianenques a apropar-se a l’exposició. La inauguració es farà aquest dissabte 2 d’abril a les cinc de la tarda i es podrà visitar fins al 17 d’abril de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit entre setmana i d’onze del matí a dos quarts de dues del migdia els caps de setmana:

 

L’art sempre l’ha acompanyat, però va començar a tenir un pes més important a la seva vida arran d’un succés personal:

 

Des de llavors, la creació artística ha format (i forma) part del seu dia a dia:

 

De fet, Ferreira explica que va començar a incorporar l’art com a rutina pocs mesos abans de venir a viure a Tiana. Aquí, però, ha creat més del 90% de les seves obres:

 

L’Ana espera que pugui continuar exposant la seva obra per molt temps:

 

L’Ana Ferreira també és una de les artistes que va participar en la mostra col·lectiva “Tiana per la Pau” a l’Espai Cultural.