Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Art Garden Market creix i es consolida

La tercera edició de l’Art Garden Market marca una tendència molt positiva. El creixement respecte la primera i la segona edició s’ha notat en el creixement en el nombre de gent que ha passat pel Garden en algun moment al llarg del cap de setmana com en les vendes. Un altre senyal del creixement de la mostra ha estat la participació de paradistes de bastant prestigi. Ho explica Jordi Santamaria, un dels organitzadors de l’Art Garden Market.

 

Les sensacions generals han estat molt bones, tant per part dels organitzadors com dels paradistes. L’Eva Serés de Mon Koalas, una botiga de roba per nadons, que ha acabat molt contenta del seu primer cop al mercat.

 

Hi han participat botigues i artistes tianencs com Lucirmas, La Tiana que m’agrada, Carme Nicolàs o Miregucas. A més a més durant el cap de setmana alumnes de l’escola Pua Gargallo de Badalona, coneguda per fer cursos formatius relacionats amb l’art i el disseny han exposat les seves obres. També hi ha participat l’Escola Municipal de Música i Dansa.