Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Assamblea d’Aturats de Montgat-Tiana tindrà una seu a l’Ajuntament tianenc

L’Assemblea d’Aturats de Montgat-Tiana tindrà una seu a l’Ajuntament de Tiana. La decisió ha estat presa durant la reunió que els seus integrants han mantingut aquest dijous amb l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol.

Fins ara, els membres de l’assemblea només es reunien a Montgat, motiu pel qual no tenien gairebé contacte amb l’Ajuntament de Tiana. Disposar d’un espai a Tana era una vella demanda de l’Assemblea d’Aturats.

Durant la reunió, els membres de l’agrupació han fet algunes peticions. Així ho explica l’alcaldessa:

 

Pujol ha dit que els membres de l’assemblea podran disposar algunes hores al mes d’un despatx de l’Ajuntament de Tiana. Es tracta d’un espai buit actualment, i que seria compartit amb l’àrea de Promoció Econòmica.

 

Així doncs, Tiana s’encarregaria de la part social i Montgat, de la instrumental.

Pujol ha manifestat que quan es celebrin assemblees, els integrants es podran trobar a Montgat o a Tiana. Si ho fan aquí, es podrien reunir en llocs com ara la Sala Albéniz, la Biblioteca o la Sala de la Punxa.

L’alcaldessa ha afirmat que el clima de la trobada entre els components de l’assemblea i l’Ajuntament ha estat  de “total cordialitat” i l’ha valorada “molt positivament”. També n’ha destacat la “línia de treball conjunt” que han seguit els dos municipis i el fet que alguns dels temes que més els interessen són la inserció laboral i l’emprenedoria.